Pompa de caldura aer-apa Daikin
Hidro-split de temperatura inalta

Vezi produse ↠
Pompa de caldura aer-apa daikin 3HHT

Pompa de caldura aer-apa Daikin

Altherma 3H HT

Pompa de caldura aer-apa daikin Altherma 3H HT este dedicata obtinerii apei calde menajere pentru casa dumneavoastra si reducerea costurilor lunare pentru energie. Modelul acesta a fost creat pentru a inlocui clasicele boilere, oferind aceleasi performante, dar fara sa fie necesara investitia in alte echipamente ajutatoare. De asemenea, este o solutie ideala de salvare a spatiului, design-ul pompei fiind unul modern, usor de integrat.

De ce sa alegeti acest model de pompa de caldura?

Principiul de functionare al acestei pompe de caldura este destul de simplu. Unitatea exterioara are capacitatea de a colecta caloriile din aer si produce astfel caldura, racire si apa calda menajera, in functie de nevoile imobilului. Marea majoritatea a energiei colectate este din aer, raportul procentual fiind de 75% din aer si restul de 25% din electricitate. La baza acestei pompe aveti un compresor si agentul frigorific, iar rolul acestora este de a transfera energia din aer catre apa, incalzind astfel apa necesara locuintei dumneavoastre. Luand energia din aer, o sursa inepuizabila a mediului inconjurator, veti fi sigur ca pompa de caldura va raspunde nevoilor de incalzire, racire si apa calda menajera, pastrand caracterul de cea mai economica solutie disponibila la ora actuala pe piata.

Pompa de caldura aer-apa daikin prietenoasa cu mediul

Pompa de caldura aer-apa daikin, o alegere prietenoasa cu mediul

Trecerea de la un boiler la pompa de caldura Daikin Altherma 3HHT este o imbunatatire considerabila si semnifica adoptarea unei solutii prietenoase cu mediul deoarece:

 • nu arde gaze sau alt tip de combustibil
 • costurile lunare de energie sunt reduse
 • amortizarea investitiei poate aparea chiar dupa un an de la montare
 • reduce considerabil amprenta de carbon (cu pana la 70% din emisii)

Rezistenta la temperaturi scazute

Pompa de caldura Daikin Altherma 3H HT este fabricata sa reziste temperaturilor scazute, ceea ce inseamna ca functionalitatea acesteia se mentine in parametri normali chiar si cand termometrele inregistreaza afara -28°C. Acest lucru este posibil deoarece Daikin, in calitate de lider pe piata produselor dedicate climatizarii si sporirii confortului, a dezvoltat o tehnologie care sa ridice standardele in materie de performante ecologice: tehnologia Bluevolution. Scopul tehnologiei Bluevolution marca Daikin este acela de a reduce emisiile de CO2 prin utilizarea unui agent frigorific numit R-32, oferind astfel eficienta energetica si performante conforme obiectivele normelor europene in vigoare.

Pompa de caldura aer-apa daikin cu un design modern

O pompa de caldura este o alegere economa si eficienta, dar si o imbunatatire moderna pentru imobil, design-ul acesteia fiind unul aparte, usor de integrat alaturi de alte electrocasnice, motiv pentru care a fost premiat cu distinctii la premiile IF si Reddot in anul 2019.

 • Ventilatorul din interior nu se observa.
 • Design distinctiv care asigura reducerea zgomotului.
 • Carcasa reflecta culoarea peretelui pe care este montata.

O solutie versatila

Deoarece gama de pompe de caldura Daikin isi propune sa demonstreze principii precum versatilitate si adaptabilitate, aceasta pompa de caldura poate fi combinata cu diferite unitati de interior pentru obtinerea apei calde menajere, incalzire si racire.

Modelele cu care se poate combina sunt:

 • Modelele Daikin montate pe perete.
 • Modelele integrate ECH2O cu aport solar.
 • Modelele integrate cu rezervor din otel inoxidabil pentru apa calda menajera.
Pompa de caldura aer-apa daikin exemplu montaj

Sporirea confortului

Integrarea pompei de caldura aer-apa Daikin Altherma 3H HT ofera o serie de beneficii care faciliteaza functionarea la standarde premium si da dovada de profesionalism. Astfel, distingem pentru unitatea de interior trei variante:

 • Doar incalzire, acesta fiind un model standard pentru unitatile Daikin.
 • Reversibil, metoda prin care sistemul poate produce racire in loc de caldura.
 • Modelul Bizone, disponibil doar pentru unitatile integrate de pardoseala si ofera posibilitatea de a alege doua zone in care sa garanteze temperaturi diferite in functie de necesitate.

Control facil

Odata cu evolutia pompelor de caldura, Daikin si-a dorit intotdeauna sa integreze metode moderne de control asupra unitatilor si sa faciliteze astfel modul in care sa fie sporit confortul casei de la distanta.

Madoka este un termostat inteligent si intuitiv prin intermediul caruia puteti controla pompa de caldura astfel:

 • Puteti controla temperatura./li>
 • Puteti seta parametrii si modul de functionare.
 • Design modern, inspirat de cel al pompei de caldura.
 • Interfata intuitiva pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.
Pompa de caldura aer-apa daikin
Pompa de caldura aer-apa daikin