Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Conform OG nr. O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, care aprobă ordonanţa, “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot să cadă în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Clima Center S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data recepționării produsului returnat. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri etc.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Rambursarea contravalorii produsului se va face numai în contul IBAN al clientului. Nu se accepta colete cu valoare ramburs. Nu se returnează taxele de curierat, doar valoarea produsului.
Aceste dispoziții se aplica conf. O.G. O.U.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță.
Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singură dată pentru returnarea/înlocuirea unui produs în condițiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. În toate cazurile returnării/înlocuirii produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client.
Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

Cere oferta personalizata !