Pompe de caldura sol - apa

Daikin Altherma 3 GEO

Vezi produse ↠

Pompe de caldura

Pompa de caldura Daikin Altherma 3 GEO

Unitatile Daikin Altherma 3 GEO sunt ideale pentru incalzirea si racirea apei si au capacitatea de a incalzi apa calda menajera astfel incat temperatura acesteia sa ajunga la 65°C. Astfel de pompe de caldura sunt eficiente in orice anotimp datorita tehnologiei integrate de ultima generatie care le permite sa functioneze in conditii de eficienta maxima cu costuri minime. R-32 Daikin Altherma 3 GEO este perfecta pentru incalzirea/ racirea sub pardoseala, dar si pentru bobinele de ventilator si radiatoare.

De ce sa alegeti incalzirea apei calde cu ajutorul unei pompe Daikin Altherma 3 GEO?

Pompele de caldura Daikin Altherma 3 GEO se folosesc de energia geotermala si beneficiaza de tehnologia Daikin pentru a furniza apa calda indiferent de zona climatica. Design-ul compact si elegant le transforma in alegerea perfecta pentru orice camera a caminului dumneavoastra. Este un model usor de instalat, ocupa putin spatiu, iar cu ajutorul adaptorului LAN si a ecranului tactil, utilizarea acesteia este mai simpla.

Printre cele mai importante avantaje:

  • Modulul compresor se poate detasa si este usor de transportat si de instalat.
  • Conexiunile electrice standard deja instalate.
  • Acces facil la operatiunile din partea din fata.
  • Freon R-32 integrat, tehnologia Bluevolution.
  • Racordarile sunt pozitionate pe partea superioara.
  • Interfata inteligenta la care se poate atasa un card SD sau un stick USB.

Pompele de caldura Daikin Altherma 3 GEO extrag caldura din sol, iar tehnologia integrata le permite sa incalzeasca apa calda menajera in timpul oricarui anotimp, fiind astfel cele mai avantajoase pompe de caldura disponibile pe piata datorita costurilor reduse de intretinere si economiilor facute la facturile lunare.